Sópárnák
Himalája só vagy parajdi só?
Sokféle színes só van a világon, de csak két kristálysónak van igazolt egészségjavító hatása és mindkettő az ősóceánból származik. Ez a Parajdon bányászott szürkés színű parajdi só és a Himalája lábánál kinyert rózsaszín Himalaya só.
Az emberek többsége inkább az utóbbit részesíti előnyben különleges színárnyalatai miatt, melyek a só vastartalma miatt alakulnak ki. A Himalaya só tömbjeit kézzel bányásszák ki a sónyerő területeken és természetes állapotában kerül a vásárlókhoz, hiszen nem kezelik semmilyen módon, ezáltal nem szennyeződhet ipari anyagokkal, sem pedig vegyszerekkel.
A Himalaya só – a parajdi sóhoz hasonlóan – szintén 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, és a szokásos felhasználási mód – az ételek ízesítése – mellett sokféle jótékony hatása van. Az első, ami köztudott róla, hogy negatív ionokat bocsájt ki, amelyek közömbösítik az elektroszmog hatását, de megfelelő módon alkalmazva a narancsbőr, az ekcéma és a pikkelysömör ellen is felveszi a harcot.
Még kozmetikai célokra is felhasználható, hiszen segítségével szabályozható az izzadás és mélyen tisztítja a bőrt is, valamint szabályozza a faggyútermelődést is. Ezen kívül fertőtlenítő hatással is rendelkezik.
[4 db]
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Fórum
Nincsenek témák!